onlar bizim kopeklerimiz

Hem mutlu etmek, hem de mutlu olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı… Kendimizi kötü hissettiğimizde illa ki can sıkıntımızı gidericek bişiler bulmaya çalışırız.. Film izlemek, müzik dinlemek, sevdiğimiz nazımızın geçtiği birini aramak gibi gibi.. Size küçük bi sır vericemmm.. Sizi karşılıksız sevicek, gözünüzün içine bakıcak birini tanıyorumm… Sokaklardaki can dostlarımız! Hele ki bu soğuklarda bize inanılmaz muhtaçlar 🙁 Onları sahiplenin demiyorum belki durumunuz müsait değildir, ama onlara hali hazırda bulundukları yerde sokaklarda sahip çıkalım.. Belki sığınabilecekleri bi kutu ya da yiyebilicekleri mama verirseniz size çok minnettar olucaklardır.. Hadi bunları da yapamadınız, yanlarından geçerken sevseniz de yeter.. Size öyle güzel bakarlar ki yine mutlu olursunuzz 🙂 Ve inanın, bir canlıyı mutlu etmek kendinizi de iyi hissetmenize yeter de artar bile..

burcu ozcan mira chihuahua sokak kopekleri yardim kopek mama burcu özcan 8

burcu ozcan mira chihuahua sokak kopekleri yardim kopek mama burcu özcan 7
burcu ozcan mira chihuahua sokak kopekleri yardim kopek mama burcu özcan 5 burcu ozcan mira chihuahua sokak kopekleri yardim kopek mama burcu özcan 4 burcu ozcan mira chihuahua sokak kopekleri yardim kopek mama burcu özcan 3 burcu ozcan mira chihuahua sokak kopekleri yardim kopek mama burcu özcan 2

burcu ozcan mira chihuahua sokak kopekleri yardim kopek mama burcu özcan 1Bize ihtiyacı olan, muhtaç olan sokak köpeklerini unutmayalım.. Ve inanın, bir canlıyı mutlu etmek kendinizi de iyi hissetmenize yeter de artar bile..

Sevgiyle kalın, Burcu Özcan