Frends Taylor OIl SlIck Kulaklık

Bu aralar en sevdiğim aksesuarım, Frends kulaklıklar. Aslında tam adıyla Frends With Benefits Taylor Oil Slick Headphones 🙂 hahah oldukça uzun bir ismi var..

kulaklik taylor kulaklık frends with benefits headphones taylor oil slick burcu ozcan chihuahua mira lidyana beymen 8

İlk gördüğümde rengine aşık olduğum, kullanmaktan ziyade alıp evimin bi köşesinde sergilemek istediğim (bilirsiniz kadınlar genelde ayakkabılara aynı muameleyi yapar, ayağına olmasa bile satın alır!!), ses kalitesinden çok ‘Aman Allah’ım ne kadar güzelll design edilmişşşşş’ nidaları eşliğinde süper bi kulaklık buldum.. Hem de eve 5+1 ses sistemi bakarken.. Veee TV seyretmeme kararıma sadık kalmak için, tamammm azzcık izliyorum :P, ben tercihimi kulaklıktan yana yaptım.. Malum, gün içinde TV den çok bilgisayarımla haşır neşirim, ya da telefonumla.. Sürekli yanımda taşıyabileceğim ve keyfini sürebileceğim için mantıklı bir karar verdiğimi düşünüyorum 😛 Boğazda yürüyüş yaparken iyi gider 🙂 Ha ‘Bu kulaklık alınırmıydı?’ nın mantığını sorucak olursanız :/ bana göre koca bi EVEEETTTT!!!

kulaklik taylor kulaklık frends with benefits headphones taylor oil slick burcu ozcan chihuahua mira lidyana beymen 7

kulaklik taylor kulaklık frends with benefits headphones taylor oil slick burcu ozcan chihuahua mira lidyana beymen 6

kulaklik taylor kulaklık frends with benefits headphones taylor oil slick burcu ozcan chihuahua mira lidyana beymen 1

Renklerini, şeklini çok beğendimm. Ama bu kadar basit düşünmemek gerek. Muhteşem bir işçilik var ve mücevher teknikleri kullanılarak tasarlanmış.. Taç kısmı deri, kapaklar katlanabilir (içe doğru), kabloları kumaş ve kulağınıza göre ayarlanabilir.. Peki ses kalitesi?? Satın almadan önce biraz araştırdım. Çok fazla bilgi edinememiştim. Youtube da bir vlogger ambalajından çıkarma videosu çekmiş! O derece ama ses kalitesine dair hiçbirşey yoktu 🙂 Sonra Instagram da aradığım yorumu buldum, bir kız fotoğrafını paylaşmış ve altta ses kalitesi için gelen soruya erkek arkadaşım müzisyen ve bestelediği parçaları burdan dinliyor, ses kalitesi muhteşem gibi bişi yazmıştı.. Tamam dedim şimdi oldu 🙂 Vee bana sorarsanız evettt ses kalitesi çok çok iyi. Yakın zamanda bir arkadaşım da Bose kulaklık almıştı. Hiçbir fark yok. Yanii sadece görüntüden ibaret değilmiş bunu da kanıtladı 😛

kulaklik taylor kulaklık frends with benefits headphones taylor oil slick burcu ozcan chihuahua mira lidyana beymen 0

Bir ayrıcalığı daha varrrr! Kulaklık kapakları da değişebiliyorrr.. Bu da muhteşem bir özellik. Belki sıkıldınız, hop değiştirebiliyorsunuz hem de çeşit çok. Beymen mağazalarında bulabilirsiniz. Tık Tık

Kullanmadığında boynunda dursun..

kulaklik taylor kulaklık frends with benefits headphones taylor oil slick burcu ozcan chihuahua mira lidyana beymen 4

kulaklik taylor kulaklık frends with benefits headphones taylor oil slick burcu ozcan chihuahua mira lidyana beymen 3

kulaklik taylor kulaklık frends with benefits headphones taylor oil slick burcu ozcan chihuahua mira lidyana beymen 2

Gelecekte muhtemelen vintage bir parça olarak raflarda yerini alıcak.. Ben şu anda zevkle kullanıcam 🙂 Güneşli günde çok daha güzel fotoğraflar elde edebilirdim ama yağmur sonrası da kulaklıktaki ve yerdeki yansımalar uyum içinde olmamış mı??

Frends With Benefits Kulaklık nerde bulabilirim derseniz -> burayaa

Şarkılarla kalın, Burcu Özcan