iyi geceler

Bu bir iyi geceler yazısıdır 🙂 Mira’ya kırmızı geceliğini giydirdim, ben de kırmızı pijamalarımı giydim.. Bence köpek ve sahipleri bir örnek giyinsin 🙂 Çok şeker olurlar.

Birazdan uyicaz.. Son oyunlarımızı yapıyoruz halının üstünde 🙂 ( Gerçi hiç bi zaman rahat bırakmıyor ki 🙂 )

iyi geceler pijama kopek burcu ozcan chihuahua mira kopek ve sahipleri bir ornek 1

Yerdeyim evet.. Çünkü yine koltuklara sığamayıp halının üstünde bi takım kültürel(!) aktivitelere girdiğim günlerden biri.. Bazen birşeyleri kaçırdığım hissine kapılıyorum (hepsi bu sosyal medya yüzünden :P) Etrafta çok fazla bilgi, paylaşım var. Ve her saniye bir gelişme oluyor. Twitter da bi bakmışsın milyonlarca tweet atılıyo..Hepsine yetişmek imkansız. Bu yüzden ben de, aynı anda bikaç şey yapmaya başladım.. Bu geri kalma duygusu, korkusunun aslında bir hastalık olduğu ve adının da FOMO yani Fear of Missing Out olduğunu duymuş muydunuz? Sonra napıyorum ben ya diyip kendimi frenlediğim zamanlar. Bu da FOMO nun tersi yani JOMO hali, Joy of Missing Out. Herşeyden el ayak çekip sakinleşme modu.. O zaman size soruyorum FOMO musunuz JOMO mu? Yoksa benim gibi değişken mi?

Bilgisayarımda ne açıktı şu an hatırlamıyorum ama muhtemelen sosyal medya bağlantılı bişiler açıktır…Dergim, kitabım önümde.. Hergün en az 5 sayfa okuma şart. ‘Festina lente’ felsefesiden dolayı 😛 Kitap okuyamama sorununuz varsa, ‘Yavaş yavaş acele edin’ yaniii hergün 5 sayfa okuyun ama okuyun, zaten alışkanlık kazanıcaksınız benden söylemesi, 21 günün sonunda 🙂 eee yastığımda var, iyi oluyo arada kafayı koymak.. Daha ne isterim 🙂

Mira ‘hadi yatağa annecim’ der gibi bakmamış mı?

iyi geceler pijama kopek burcu ozcan chihuahua mira kopek ve sahipleri bir ornek fomo jomo 2

Sizin uykuya hazırlık halleriniz  nasıl oluyooo bakiim ?

Mira ve benden kocamannnn bir ‘iyi geceler’ :*

Sevgiyle kalın, Burcu Özcan