bir dilek tut

Dilek tutmanın pozitif bir etkisi olduğuna inanıyorum..Sonuçta herkes pozitif şeyler diliyor kendi için ya da başkası aksi beddua oluyor da oralara hiç girmiyorum.. Dilek başlı başına pozitif 🙂 Doğum günü pastamızda mumlara üflerken, mevsimin yetişen meyvesini ilk kez yerken, yıldızlara bakarken, yıldız kayarken, hıdırellez de (ki yaklaşıyor <3 ) Çoğaltablirsiniz tabii. İstediğiniz an tutun dileğinizi kim karışır ki 🙂 Bir de niyetlerimiz var tabi.. İkisi paralel kavramlar.. Ama niyet de daha çok aksiyon, eylem var. Dilek diledin tamam, ama onun gerçekleşmesi biraz da kişiye bağlı yani niyetin var mı buna gerçekten? Kaderimizi belirlememiz de böyle böyle gerçekleşiyor.. Çaba olmadan, emek vermeden belli bir niyetle başlamadan olmuyor.. aaa ben diledim bitti. Bekle bekle geliirrrr 😛 Bunu çookkk genel söylüyorum, hayatınızın her noktası için.. İşinizden memnun değilsiniz, hergün yüzünüz asık suratsız belki küfürler ederek gidiyorsunuz başka bir iş yapmak istiyorsunuz ya da kendi işinizi kurmak istiyorsunuz fakat ne iş ilanlarına bakıyorsunuz ne de herhangi bir girişimde bulunuyorsunuz… Olmazz kii. Aşk istiyorsunuz, çok güzel bir ilişkim olsun diyorsunuz ama sevmeye niyetiniz yok.. Olmazz ki. Kilo vermek istiyorsunuz, spor yapmaya vaktiniz/haliniz yok.. Olmazz ki.. Sen istediğin kadar dile.. Yerinde sayıp bunların gerçekleştiğini gören kaç kişi var?? 
dilek_tut_burcu_ozcan_chihuahua_mira_hıdırellez_13

Durumlar böyle.. Ben de bazı şeyler diledim 🙂 vee derin bir kuyuya attım.. Mini mini niyetlerim, çabalarım, emeklerim var.. Çok da kaderci olmamak lazım.. Ayaklarım sağlam yere basarak, dileklerimin yarattığı pozitif etkisiyi de yüzüme gülümseme olarak ekleyerek, hayatıma devam ediyorum. Belki bir gün bir yerde gerçekleşmiş olarak karşılarlar beni 🙂 Kim bilir.

dilek_tut_burcu_ozcan_chihuahua_mira_hıdırellez_15 dilek_tut_burcu_ozcan_chihuahua_mira_hıdırellez_16 dilek_tut_burcu_ozcan_chihuahua_mira_hıdırellez_17 dilek_tut_burcu_ozcan_chihuahua_mira_hıdırellez_19 dilek_tut_burcu_ozcan_chihuahua_mira_hıdırellez_11 dilek_tut_burcu_ozcan_chihuahua_mira_hıdırellez_1

Hayallerinizden vazgeçmeyin, dilemekten çekinmeyin dileyin ama emek vermeyi de unutmayın..

Sevgiyle kalın, Burcu Özcan