Yeni Trend: Yarım Topuz

Son zamanlarda yükselen trend çabasız güzellik.. Saçlarda, makyajda hatta hatta topuklu yerine sneakers giymeye başladıysak baya bii çabasızız demektir 😛 Saçlar yapılmış ama kuaförden fırlamış gibi durmayan, yataktan kalkmıştan hallice, doğal kıvrımları eşittir bozulmuş maşa..

Bir saç modeli var ki pek bi trend oldu. Yarım topuz.. Bir diğer adıyla half-up top knots ya da half bun. Evde öölesine topladığımız kırk yıllık saç modeli şimdi moda oldu. ee uygulayanlar modaya yön verenler, ünlüler olunca ve bunu makyaj+stilleriyle birleştirince çok da cool oldu.

topuz-yarim-topuz-half-bun-half-up-top-knot-burcu-ozcan-chihuahua-mira-12

topuz-yarim-topuz-half-bun-half-up-top-knot-burcu-ozcan-chihuahua-mira

topuz-yarim-topuz-half-bun-half-up-top-knot-burcu-ozcan-chihuahua-mira-1

Ben bu topuz modelinin moda olmasını sevdim çünkü zaten sık sık başvuruyordum kendisine 🙂 Kulaklarımı göstermeden, önüme düşen saçları toplayabildiğim bir modeldir kendileri.. Ama bu sefer fazla fazla topladım.

topuz-yarim-topuz-half-bun-half-up-top-knot-burcu-ozcan-chihuahua-mira-7

topuz-yarim-topuz-half-bun-half-up-top-knot-burcu-ozcan-chihuahua-mira-11

Baharın da sevdiğim yanı montları bi kenara atmak, çookkkk üşürsek kalın kazaklarımızı giymek 🙂 Böyle  minnoş renkleri de kaçırmayın derim.. Baharı üzerinizde taşıyın <3

Daha fazla model merak edenlere ilham olabilecek bir sayfa tavsiye edebilirim. Tık tık Kimine asi, kimine romantik bir hava katmış, artık siz nasıl bir stille birleştirmek isterseniz..

topuz-yarim-topuz-half-bun-half-up-top-knot-burcu-ozcan-chihuahua-mira-4

topuz-yarim-topuz-half-bun-half-up-top-knot-burcu-ozcan-chihuahua-mira-6

Sevgiyle kalın, Burcu Özcan