köpek alan cafe, Kalamış Mıdpoınt

Mira’yla orman, park yürüyüşleri de yapsak illa ki bir şeyler yemek için köpek alan cafe, restaurant vs bulmak zorundayım. Genelde burun kıvırıyolar köpek alamıyoruz diyorlar, ya da müşterilerin tuhaf bakışlarına maruz kalabiliyoruz..Küçük tatil bölgelerinde ya da köylerde çok sıkıntı olmuyor zaten onları doğanın bir parçası gibi görüyolar, fakat İstanbul’da özellikle bazı bölgelerde karantinadasınız muamelesi görebilirsiniz o derece :@

Arkadaşlarım Mira’yı özlediklerinde onlarla nerde buluşsak diye kara kara düşündüğüm zamanlarda oluyor 🙂 ama artık son 😛 Bi uzvunu kaybeden insan misali hemen eksik yanlarını geliştirebiliyor insan yeter ki ona ihtiyaç olsun. Bende köpek alan cafe, restaurant konusunda kendimi geliştiriyorum 😛 Her gün listeme yeni yerler ekliyorum. Burdan da sık sık paylaşıyor olacağım köpeğimle nereye gitsem yazı dizisi olucak 🙂

kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (1) kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (2) kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (6) kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (7) kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (14) kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (5) kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (4)

Mekan: Midpoint, Kalamış

Köpekle girebilir miyiz sorusuna tabii diye cevap verdikten sonra gönüllerimizi fethediyorlar ve biz de 4 kız! (Mira’da dahil) sohbetimize devam ediyor, çaylarımızı yudumluyoruz.. Küçük bir bahçesi var, hatta cafe nin müdavimi olan kediler de var. Mira’ya çok yaklaşmadılar neyse ki 🙂 Mira kedilerden bile küçük, o korkmasa ben tedirgin oluyorum..

Ağız burun kıvıran müşteri yok muydu evet vardı. Saygı duyuyoruz! ama nefret derecesinde söylenmeler olunca da kalbindeki sevgi kırıntılarından bile şüphe ediyoruz. Titizlik? Göreceli kavram. Aşırı titizlik de bir hastalık. Neyse bunlara çok takılmıyoruz. ve zamanın nası geçtiğini farketmiyoruz.

kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (8) kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (9) kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (11)

Mira’nın dönüş yolculuğunda ki mutluluğu da görülmeye değer!

kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (12) kopek alan cafe-kopek-alan-cafe-burcu-ozcan-burcu ozcan-chihuahua-mira-kalamis-midpoint-kopegimlenereyegitsem (13)

Sevgiyle kalın, Burcu Özcan