Plajların güzeli

Gittiğim her yere Mira’yı da götürdüğüm su götürmez bi gerçek.. Bu sene o kadar çok plaja gittik ki beraber onu plajların güzeli ilan ediyorum.. En dikkat çeken, herkesin en az bir kere sevgi gösterisinde bulunduğu  Mira çok şımardı çok 🙂 El üstünde tutulduğunun farkında mı bilmiyorum ama sevgi, ilgi manyağı olduğu kesin.. Belki de cinsindendir. Kız kafası da (insanlar için söylüyorum) böyle diil mi? Nerde sevgi, ilgi var bi akıllar kayar, istediğin kadar dirençli ol bi süre sonra acaba demeye başlanmaz mı?? Peki gözler ne zaman gerçekleri görmeye başlar? Aslında bilmeyerek kendini “comfort zone” a alıştırdığını ne zaman farkeder?? Gerçekten aşık olunca mı? Yoksa birileri dan diye kafasına vurunca, yüzüne çarpınca mı?? Ay neler diyorum ben.. Konu Mira’nın ilgiyi sevdiği değil miydi yahu? Ne ara kızsal konulara giriş yaptım..
plajlarin_guzeli_magi_beach_chihuahua_mira_trendypaws (1)

Bayram tatilimiz için Bodrum’daydık.. Eylül ayı denize girmek için geç diil.. O yüzden ilk gün soluğu Magi Beach’de aldık.. Malum plajların yeni gözdesi burası.. Mira eksik kalır mı? Hayır <3  Çünkü Mira’da plajların güzeli 😀 Belki paylaşmak ta geç kaldım bu bilgiyi ama tatilde köpeğiniz de size eşlik ediyorsa denize girmeye nereye gitsem diyorsanız Magi Beach güzel bi alternatif olabilir.. Genelde popüler mekanlar pek tercih etmiyolar kedi/köpek etrafta olsun diye.. Amaa burası başka 🙂  Kısacası, siz de can dostunuzla beraber gidebilirsiniz.. Belki önümüzdeki yaz 🙂 Özellikle loca tarafı köpeğinizle olmak için harika bi nokta 🙂  Bir Jack Russell arkadaşımız oldu ordayken.. Hoş Mira azıcık havlasa da 🙂
plajlarin_guzeli_magi_beach_chihuahua_mira_trendypaws (2) plajlarin_guzeli_magi_beach_chihuahua_mira_trendypaws (3)

Mira’nın kolyesi de bize TrendyPaws dan hediye..(Aşağıda linkini bulabilirsiniz..) Kedi/köpek sevenler ya da sahipleri için çok minnoş aksesuarlar, kupalar, tshirtler, çantalar tasarlamışlar.. Çok yakıştı plajların güzeline çok 🙂 plajlarin_guzeli_magi_beach_chihuahua_mira_trendypaws (5)

Mira dayısının kucağında adeta prenses 🙂 Keyfe bak yaaa. Kıskandım <3

Mira’nın kolyesi: TrendyPaws

Instagram’dan bizi takip etmek isterseniz tık tık

Sevgiler, Burcu Özcan