yuva11

Daha önce instagram sayfamızdan duyurduğum üzere n11.com‘un bizi çok heyecanlandıran, patili dostlarımıza küçük de olsa bi faydamızın dokunucağı Yuva11 projesinden burda da bahsetmek istiyorum <3 Hala vaktiniz var, bu kampanya 31 Ekim‘e kadar geçerli 🙂 4 Ekim Hayvan Hakları Koruma Günü dolayısıyla bir çok firma güzel kampanyalar yaptı.. Eğer biz de destek verebilirsek, elele güzel gelişmeler yaşanacağını umut ediyorum..

yuva11-n11-n11com-barinak-sosyalsorumluluk-burcu-ozcan-chihuahua_mira_burcuozcan_sokakkopekleri(4)

Malum kış ayları yaklaşıyor, soğuk, yağmur, kar… Geçen akşam evimden parka baktığımda yağan yağmur altında nereye sığınacağını bilemeyen bi köpek görmüştüm. Önce lunaparkta kaydırağın altına girdi, baktı olmadı farklı bi yere geçti.. Tabi gözden kaybettim o arada. (Umarım sığınacak bi yer bulmuştur) Instagram veya  Pinterest’te pratik yuva yapmanın örnekleri vardı.. Acaba? diye düşünürken, n11.com’un Yuva11 projesiyle karşılaştım.. Hem de mama alana hediye ediyolar.. Mamanız, yuvaya, barınağa dönüşen bir paketle geliyor.. Öyle karton falan da değil üstelik. Kartona göre daha kalın ve plastik malzemeden.. Su geçirmiyor.. (Valla dün kontrol ettim, sapasağlam duruyor, malum İstanbul’da hava yağmurlu…)

yuva11-n11-n11com-barinak-sosyalsorumluluk-burcu-ozcan-chihuahua_mira_burcuozcan_sokakkopekleri(2) yuva11-n11-n11com-barinak-sosyalsorumluluk-burcu-ozcan-chihuahua_mira_burcuozcan_sokakkopekleri(3)

Geçen hafta öğleden sonra sipariş verdim, bir saat sonra kargoya verildi ve cuma benim elimdeydi 🙂 Cumartesi bir güzel kurduk ve elimizde de mamalarla acaba hangisini kandırsak diye bi dolaştık 🙂 Gündüz saatlerinde pek ortalıkta dolaşmıyolar sadece iki tane köpek görebildik ve biri kendi aralarında ki çekişmeyi kazanıp yanımıza geldi.. Biz sadece “gel” dedik ikisine 🙂 Malum pat diye yuvayı benimsemicekler, biraz zaman geçmesi gerek.. Mamayla kandıralım dedik.. Mamanın hepsini yedi bitirdi 🙂 Ve bize güzelce gülümsedi 🙂 bknz: son fotoğraf^^Yuva11’i sadece almakla iş bitmiyor, durumunu da gözlemlemek lazım.. Alışılmış mı, kullanılıyor mu vs.. Ben her gün düzenli olarak bakıyorum.. İş takibi önemli 😛 Yuva11 projesini duyan diğer arkadaşlarımda çok beğendiler ve şimdiden alanlar var.. Kimisi apartmanlarının önündeki kedileri yuva sahibi yapmak istedi, kimisi de parklarında ki köpekleri.. Unutmayın son gün 31 Ekim..

yuva11-n11-n11com-barinak-sosyalsorumluluk-burcu-ozcan-chihuahua_mira_burcuozcan_sokakkopekleri(5) yuva11-n11-n11com-barinak-sosyalsorumluluk-burcu-ozcan-chihuahua_mira_burcuozcan_sokakkopekleri(6)

Unutmayın ki onların sadece güzel bakan gözleri var, dilleri var ama dertlerini anlatamıyolar.. Eğer ki o gözlere bakmayı öğrenirseniz, siz de kalbinizle konuşmayı öğreniceksiniz.. Lütfen yardımlarınızı hiçbir gün eksik etmeyin.. Böyle mutlu bakan gözler olsun her birinde..

yuva11-n11-n11com-barinak-sosyalsorumluluk-burcu-ozcan-chihuahua_mira_burcuozcan_sokakkopekleri(7)

Aşağıdan videoyu izleyip kampanya hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

n11.com’dan mama siparişi vermek için tıklayın »

Sevgiler, Burcu Özcan