sonbahar bize çok yakıştı

Ne sonbahar sevdalısı çıktım arkadaş 🙂 Ama şimdi yeryüzünde yarattığı renk cümbüşünü gel de sevme.. Sırf bu güzelliğin doyum noktasına varmak için YediGöller’e gittim.. Mira’yı da bol bol fotoğrafladım bu güzellikte. Instagram hesabımızda paylaştık ama o fotoğraflar ayrı bir post olmayı çoktan hakediyorlar çünkü hepsi ayrı güzellikte ve instagramda paylaşılamayacak kadar çoklar 🙂

sonbahar-burcu-ozcan-yargici-chihuahua-mira-kopek-kiyafeti-wuufbox-yargici ayakkabi (3)

Sonbaharın en sevdiğim diğer özelliklerinden biri de giymeye başladığımız kazaklarımız.. Özellikle örgülü olanları.. Bu sene zaten, örgünün her türlüsü moda 🙂 Saçlarda, pantolonlarda 🙂 Yok artık dediğinizi duyar gibiyim inanmayanlar buraya ya da buraya baksın… Benim gibi düz renklerden hoşlanıyorsanız örgüler kazağınıza hareketlilik getirecektir.. Hazır havalar da böylesine güzel giderken bunu fırsat bilip mont giymeden kalın ve örgülü kazaklarınızla sonbaharın tadını çıkarın..

sonbahar-burcu-ozcan-yargici-chihuahua-mira-kopek-kiyafeti-wuufbox-yargici ayakkabi (10) sonbahar-burcu-ozcan-yargici-chihuahua-mira-kopek-kiyafeti-wuufbox-yargici ayakkabi (5) sonbahar-burcu-ozcan-yargici-chihuahua-mira-kopek-kiyafeti-wuufbox-yargici ayakkabi (6)

Bu fotoğrafları çektiğimiz sırada Mira’nın wuufbox kutusu henüz gelmemişti kazağımızı giyemedik ama olsun telafi ederiz 🙂

sonbahar-burcu-ozcan-yargici-chihuahua-mira-kopek-kiyafeti-wuufbox-yargici ayakkabi (9) sonbahar-burcu-ozcan-yargici-chihuahua-mira-kopek-kiyafeti-wuufbox-yargici ayakkabi (8) sonbahar-burcu-ozcan-yargici-chihuahua-mira-kopek-kiyafeti-wuufbox-yargici ayakkabi (7) sonbahar-burcu-ozcan-yargici-chihuahua-mira-kopek-kiyafeti-wuufbox-yargici ayakkabi (2) sonbahar-burcu-ozcan-yargici-chihuahua-mira-kopek-kiyafeti-wuufbox-yargici ayakkabi (4)

Sonbaharla kalın, Burcu Özcan