iyi hisset!

Bugünün cuma olmasından mıdır nedir hep iyi dilekler temennisinde bulunulur.. Bugün (ya da her cuma olduğu gibi) instagram da gördüğüm bir kaç söz böyle düşünmeme sebep olmuş olabilir..  Hafta sonunun enerjisinden olsa gerek heralde!! Peki neden hayatımızın her gününü ertesi gün hafta sonuymuş gibi enerjik canlı heyecanlı yaşayamıyoruz ki biz ??? iyi hisset, iyi düşün, iyi olsun 🙂 Bu post güzel hisler vermek amacıyla yazılmıştır 🙂 Çünkü biz o gün çok eğlendik, özgürce koştuk, bol oksijeni içimize çektik, dalga seslerinde kaybolduk ve bolca güldük.. Öncelikle bi ricam var!! Kendinizi mutlu hissettiğiniz, melodisinde huzur bulduğunuz ya da içinizi  kıpır kıpır yapan bi şarkı açmanızı istiyorum daha sonrasında bu fotoğrafların keyfini çıkarabilirsiniz <3 Benim son zamanlarda ki tercihimi de dinleyebilirsiniz…  Şarkının da ilk dörtlüğünün sonunu değiştirmek istiyorum 🙂 “A chihuahua and me ” yapalım 🙂

Farkındayım, hepimiz günlük yaşantımızda pürüzlerle karşılaşabiliyoruz.. Bazıları sorunsuz bir şekilde çözüme ulaşırken, diğerleri daha sancılı olabiliyor ve üzerimizde negatif enerjilerini bırakıp öyle gidiyor.. Tüm bunlarla baş edebilmenin bir yolu da kendinizi nötrlemek.Peki bunun için ne yapmalıyım?? Bu sorunun cevabı ben de diil aslında 🙂 Bunun için kendinizi iyi tanımalısınız.. Sebepsiz can sıkıntılarımız olur bazen aslında böyle bir şey yokmuş bunu yeni öğrendim.. Sakın ha, “off çok canım sıkılıyor ama nedenini bilmiyorum” ya da “İçimde bi sıkıntı var sebepsiz” gibi cümleler sarfetmeyin.. Eğer sen, seni tanıyorsan o sıkıntının ne olduğunu, nasıl çözümlenmesi gerektiğini ve kendini iyi hissetmek için ne yapman gerektiğini bilirsin. Net!

iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(19) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(18) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(17) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(13) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(14) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(12) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(11) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(9) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(8) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(7) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(6) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(5) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(3) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(2) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(1) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(10)iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(16) iyi_hisset_chihuahua_mira_burcu_ozcan_carpe_diem_yargici_yargici_mont(4)

-İsraf etmeyin; sevgiyi, saygıyı.. Ve en çok da “iyi niyeti”- Bugün okuduğum en güzel alıntı <3

Pardesü-> Yargıcı 15′

Ettek -> Yargıcı 15′

Ayakkabı -> Yargıcı 15′

Sevgiler, Burcu Özcan