yedigöller

Size mini bi YediGöller turu yaptıriim şimdi 🙂 fena olmaz dimi..

yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(20)

Bugün 1 Aralık. Artık sonbahar yerini kışa bıraktı, şimdiden sokakları yılbaşı süsleri sardı. Ama havalar o kadar güzel seyretti ki insan kendini ‘kış mı geldi yahu’ demekten alamıyor 🙂 Doğa da biraz şaşırmış olucak ki hala yapraklar ağaçlarda sararmış, turunculaşmış, kırmızılaşmış şekilde sımsıkı tutunmaya devam ediyor.. Böylelikle ‘sanırım’ son demleri olsa da sonbahar renklerini görmeye devam edicez… YediGöller sonbaharı doya doya yaşamak için müthiş bir görsel şölen sunuyor bizlere. Diyeceğim o ki hala geç kalmış sayılmazsınız  🙂

yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(1)yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(34) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(31) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(30)

Fotoğraf çekmeyi seviyosan, hafta sonu nereye kaçsam diyorsan, göl kenarında yürüyüş yapmak bayıldığın hobinse 🙂 yalnız ya da sevgilinle 😛  andaki farkındalığını arttırmayı istiyorsan, road trip yaparken etrafta bina vs görmiim sadece doğa ve ben/biz olalım diyorsan.. Evetttt bu yolculuk tam sana göre.. Yalnız sıkı giyinmeyi ve yanına da su ve atıştırıcak bişiler almayı unutma.. Mira ve ben çok üşüyen cinsler olarak kat kat giyinmemize rağmen baya üşüdük.. Mira soğuk yerlere basmasın üşütmesin diye genelde kucağımdaydı ha bide tasmasını göle düşürdüm 🙁 onun da yan etkisi var.. Sizin anlicağınız, prensesimin keyfi hep yerindeydi.. Poz vermekten, fazla ilgiden ya da yanıma gelenlere havlamaktan sıkılmış olabilir 🙂 Çok kıskancız çok..

yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(21) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(15) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(16) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(4) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(2) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(14) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(13)

Zaman kavramını unuttuğum, üşüdüğümün, yorulduğumun farkına varmadığım(taa ki oturana kadar) doğadaki detayların güzelliğinin tadına vardığım harika bi gün geçirdim. İnsan şu hayatta neyi nasıl görmek isterse o şekilde görüyor, bunu değiştirmek, farklı bi bakış açısı kazanmak zor ama imkansız diil… Aman hayata olumlu bakın vs gibi klişe laflarda yazmak istemiyorum ama hakkaten bardağın dolu tarafını görmek, yüzeysel değil daha detaylı hayata bakmak, yaşamak, hissetmek, içtenlikle, severek.. Kendinizi kapamayın, farklılıkları görün, bi kulağınızdan girip diğerinden çıkmasın 🙂 algıları yüksek tutun 🙂 Çektiğim fotoğraflardan bazıları burda.. (ki bunlar bile oldukça fazla bi post için) bir şeyi fotoğraflamadım pişman diilim 😛 Bir ara hafif bir rüzgar esti ve yapraklar ağaçları terk etti.. Ama nası terketme 🙂 öyle naif ki tıpkı yumuşak bir havada usul usul yere düşen kar taneleri gibi.. Şimdi bile gözlerimi kapatsam o manzara önümde 🙂

yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(32) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(33) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(22) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(18) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(19) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(17)

Haydi YediGöller sizi çağırıyor 🙂 
yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(11) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(5) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(8) yedigoller_bolu_chihuahua_mira_fotografcilik_burcu_ozcan_yedigoller_gezisi(10)

Sevgiyle kalın, Burcu Özcan

2 yorum

Yorumlar kapatıldı.